Bedemand i Dronninglund

Det er altid svært, når et nært familiemedlem går bort. For udover sorgen er der alt det praktiske omkring begravelse eller bisættelse, der skal tages hånd om. Det kan din lokale bedemand i Dronninglund hjælpe dig med.

Hos Strøm Begravelser skaber vi de trygge rammer omkring alle de svære beslutninger i forbindelse med et dødsfald. Samtidig kan vi tage over på alt det praktiske med at få arrangeret begravelse, bisættelse eller borgerlig ceremoni. Samt få bestilt blomster, kirkekaffe og så videre.

Bisættelse og begravelse i Nordjylland

Selv om Strøm Begravelser i dag opererer i hele Nordjylland, kender de lokale os nok bedst som bedemanden i Dronninglund. Her startede vi vores bedemandsforretning op for efterhånden mange år siden, og har siden også fået en begravelsesforretning i Vejgaard, Aalborg.

Så vælger du os til at stå for begravelsen af et nært familiemedlem, får du en bedemand med stort lokalkendskab i netop Dronninglund. Samtidig er du sikret en overskuelig, enkel og gennemsigtig service hele vejen fra din første kontakt til os, og til ceremonien og alle de praktiske foranstaltninger er gennemført.

Vi har mange års erfaring i branchen som bedemænd, og derfor har vi hjulpet med planlægning af forskellige afskedsceremonier efter dødsfald Nordjylland. 

Vores vigtigste opgave er, at gøre processen så overskuelig og simpel for jer som muligt, og derfor søger vi for at have en gennemsigtig service. Det betyder, at vores priser altid er tydelige og tilgængelige, uanset om I ønsker hjælp til bisættelse, begravelse eller borgerlig ceremoni.

Vi tager hånd om det praktiske

Hos Strøm Begravelser er vi uddannede og certificerede bedemænd, som forstår vigtigheden af at håndtere hele processen med professionalisme og høj etik.

Vi tager hånd om alt det praktiske omkring anmeldelse af dødsfaldet, udfylder nødvendige formularer, og kan også stå for ansøgning om begravelseshjælp og efterlevelseshjælp hos det offentlige.

Derudover tager vi hånd om selve planlægningen af selve ceremonien – uanset om den skal være borgerlig eller kirkelig – samt aftaler nærmere med kirkegård, krematorium, blomsterhandler, dødsannonce og stenhugger.

 

Det letter dig for en masse praktiske opgaver i forbindelse med dødsfaldet, giver dig ro på omkring alle de tunge beslutninger, og skaber mere kvalitetstid til dig og din familie i den svære stund.

Døgnåben telefontider

Døden rammer på alle tider af døgnet. Derfor har vi altid åbent for personlig, telefonisk rådgivning og samtale hos bedemanden i Dronninglund, og kan arrangere møder i vores begravelsesforretning efter aftale – også om aftenen.

 

Så uanset hvilken tid på døgnet, du har brug for at tage en snak med bedemanden i Dronninglund, er det bare at ringe til os.

Hjælp dine egne pårørende

Vil du gøre det så nemt som muligt for dine egne pårørende, kan vi også hjælpe dig med det. Alt hvad du skal gøre, er at udfylde Min sidste vilje-formularen, og komme forbi og aflevere den hos bedemanden i Dronninglund.

 

Så slipper dine pårørende nemmere gennem den svære tid, den dag du selv går bort.