Om os

Strøm Begravelser er en familiedreven bedemands- og begravelsesforretning, der er ejet af ægteparret Maj-Britt og Per Strøm. I 2009 blev Per uddannet som bedemand i landsforeningen Liv&Død, efter at have været ansat i 4 år som bedemand i en begravelsesforretning.

Per har arbejdet som selvstændig siden 2013 sammen med Maj-Britt, som er certificeret bedemand. I håb om at kunne udleve deres drøm som selvstændige bedemænd, kan de på den måde være med til at gøre en forskel for pårørende i sorg, med en faglig og personlig ekspertise.

Der rådes stadig over den originale begravelsesforretning på Beckersvej i Dronninglund, men de har siden udvidet til begravelsesforretningen placeret på Hadsundvej 34 Vejgård i Aalborg – et område hvori ægteparret også har adresse i dag. På denne måde er de lokalt forankrede i begge lokalområder. 

Strøm Begravelser arbejder ud fra deres kerneværdier som er tillid, tryghed og nærvær. Disse kerneværdier udøves især når der hjælpes med planlægningen og tilrettelægningen af en afskedsceremoni, hvad end det er en begravelse, bisættelse eller borgerlig ceremoni.

Det er helt essentielt for Maj-britt og Per, at man, som pårørende, får den bedst mulige afsked med sine kære. Derfor finder de det også vigtigt, at hele processen er gennemskuelig og tillidsfuld. Det betyder blandt andet, at prislisten er tydelig og tilgængelig fra start.

Ved samtalen laves der altid et skriftlig prisoverslag. Det betyder, at I, som pårørende, ikke støder ind i uforudsete udgifter fra bedemanden undervejs.