Bedemand Aalborg

VNår et menneske dør, kan det være svært at varetage de mange praktiske opgaver, i forbindelse med en begravelse eller bisættelse, på egen hånd. I sådanne situationer kan vi, som din lokale bedemand, gøre en stor forskel, eftersom vi kan overskueliggøre processen for jer.


Vi er, hos Strøm Begravelser, henholdsvis uddannede og certificerede bedemænd i Aalborg, hvorfor vi håndterer planlægningen af en begravelse, bisættelse eller borgerlig ceremoni med stor professionalisme og etik.

 

Bisættelse og begravelse i Nordjylland

Vi har mange års erfaring i branchen som bedemænd, og derfor har vi hjulpet med planlægning af forskellige afskedsceremonier efter dødsfald Nordjylland. Vi er en lokal forankret begravelsesforretning, med fysisk butik på Hadsundvej i Vejgaard. Ligeså har vi en begravelsesforretning lokaliseret i Dronninglund, hvor vi også oprindelig er fra, og har derfor et rigtig godt kendskab til lokalområdet.

Vores vigtigste opgave er, at gøre processen så overskuelig og simpel for jer som muligt, og derfor søger vi for at have en gennemsigtig service. Det betyder, at vores priser altid er tydelige og tilgængelige, uanset om I ønsker hjælp til bisættelse, begravelse eller borgerlig ceremoni.

Lokale bedemænd med døgnvagt

I processen efter et dødsfald er det vigtigt, at I, som pårørende, har mulighed for kvalitetstid, fremfor at skulle tage stilling til flere praktiske opgaver. Af denne grund vil vi være behjælpelige i den svære tid, hvor vi finder frem til den bedste løsning for jer gennem en personlig samtale.
Vi sætter en ære i, at vi er tilgængelige på alle døgnets timer som din lokale bedemand. Det betyder, at vi kan kontaktes døgnet rundt for en uforpligtende samtale, personlig rådgivning eller andet.